Blog, News & Styling Tips

The Lie by JPZ SUMMER 2021 Collection: CAPRI CAT July 19 2021, 0 Comments

The colours and atmospheres of Capri inspired this year's The Lie by JPZ SUMMER collection CAPRI CAT. Feauturing only long maxi dresses, this trend is obviously the one The Lie by JPZ women will embrace this summer. After months of casual stay-at-home attire the need for easy, stylish, single-item outfits is more essential than ever. Be seduced. Be The Lie by JPZ Woman. Become Capri Cat. 

XOXOXO JPZ


Campaign shot by @tiborgolob
Video directed & edited by @lukabojanc
Hair by @kikihair_slo
Make up by @secretkeymakeup
Models: Julija Ivanović, Maša Gržinič, Lara Kramberger, Neja Krampl Mastnak


Femme Fatale 2021 July 16 2021, 0 Comments

12 let nazaj, že daljnega leta 2009, sem postala Femme Fatale, v lastni kreaciji. To je bilo točno eno leto pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke The Lie by JPZ in nekakšna tiha napoved moje nove poti v modni industriji.

Ta medijski dogodek je resnično dovršen in vsako leto izpeljan na vrhunskem nivoju, zato se vedno znova z veseljem odzovem na povabilo organizatorjev, kot kreatorka  obleke za eno od fatalnih nominirank. Leta 2018 sem ustvarila kreacijo za igralko Gorko Berden. Leta 2019, natanko 10 let po moji osvojitvi naziva Femme Fatale, je v moji kreaciji naslov osvojila Natalija Verboten. Letos pa sem imela čast kreairati obleko za mojo drago prijateljico Natašo Godler.

Tokrat si lahko ogledate moj izgled, ki sem ga nosila na prireditvi, Natašino fatalno kreacijo ter Natalijin in Ninin izgled, pa tudi nekaj utrinkov iz prireditve. Hkrati pa si lahko ogledate tudi kreacijo, ki sem jo ustvarila zase, naslovnico in editoriale iz daljnega leta 2009, ko sem osvojila naziv. Popeljemo vas tudi v leto 2018 in 2019, z utrinki mojih fatalnih oblek, ki sem jih ustvarila za fatalke, zase ter naše Style Maker-ke.

Več in bolj podrobno o letošnji fatalni kreaciji  pa v intervjuju za revijo Avenija:

Od kod ste črpali navdih za fatalno kreacijo?

“Ravno iz Nataše same in njene strasti do svojega dela. Njena ljubezen do lepe, zdrave in sijoče kože je naravnost neverjetna. Zato je tudi prva plast obleke iz kožne mreže, posuta s perlicami, kristali in kamenčki in ravno ta prva plast predstavlja osnovo za obleko ter Natašino prepričanje in poslanstvo - da je sijoča in zdrava koža osnova za vse ostalo. Tudi za drugo plast obleke, narejeno iz trše svile, ki je omogočila skoraj že arhitekturni zgornji del obleke in v prenesenem pomenu predstavlja povezovanje in grajenje izjemnih zgodb, ki sva jih z Natašo ustvarili v preteklih 7-ih letih.” 

Kaj ste želeli pri svoji fatalni lepotici najbolj poudariti?

“Nataša ima zelo lepo postavo in lepe dolge noge, kar pomeni, da ji vse zelo lepo pristaja. Zato sem si dejansko lahko dala duška z globljim pomenom, in skozi kreacijo poudarila predvsem njeno delo, njena prepričanja in njeno poslanstvo.”

Ste fatalno lepotico poznali že prej?

“Ja, skupno poslovno sodelovanje in prijateljstvo naju veže že 7 let.”

Kako jo vidite vi, kako ste jo začutili?

“Vidim jo kot pravi navdih za ženske in ljudi nasploh. Kjub vsemu delu, je sedaj našla še eno poslanstvo - v dobrodelnosti.”

 Kaj bi želeli pri vaši kreaciji posebej izpostaviti - kaj jo dela tako unikatno? 

“Ravno navdih, ki sem ga črpala iz Nataše.”

Zakaj ste se odločili izdelati takšno kreacijo?

“Zaradi fatalne Nataše in vsega, kar ona predstavlja.”

Kakšna naj bi bila po vašem fatalna kreacija?

“Fatalna kreacija je vsaka, ki je tako tudi nošena oz. predstavljena s strani osebe, ki jo ima na sebi. Gre torej za sinergijo - obleka naredi fatalko in fatalka naredi obleko fatalno.”

XOXOXO JPZ


The Lie by JPZ Kids Launch: Mini Mama - Party Collection June 29 2021, 0 Comments

ENG:
Designed for the mini fashionista in mind, The Lie by JPZ is debuting a high-end ’s line for children ages 1 – 18 years.  Using the same luxurious textiles and avant-garde styles that characterize her womenswear, we now create a range of  couture girlswear fashion that is both exclusive and limited, unlike anything that has been seen before in the kids’ fashion world in this part of Europe. This gorgeous The Lie by JPZ line is known for its exclusivity and exceptional craftsmanship, producing couture dresses for children with many hours of craftsmanship to perfection.

JPZ: “ The Lie by JPZ kids was created from my love of style and fashion and the desire, to dress beautifully also our children. It’s hard to find children clothing, that looks stylish and different for kids to wear for special occasions. So now, I ended up designing and making matching dresses for mothers and daughters. When designing a dress, everything is carefully thought out and beautifully constructed – I am using the same luxurious textiles and avant-garde styles that characterizes our haute couture womenswear, but at the same time simplified for younger tastes and bodies. The Lie by JPZ Kids dresses from MINI MAMA: PARTY TIME line are incredibly intricate and are made by hand. Nothing is ordinary and every dress proudly declares the work of exquisite craftsmanship and love – from boldly placed embroidered lace with flower appliqués, rhinestones and feathers to handmade organza flowers.”

 

SLO:
Ustvarjena za mini modne navdušenke, The Lie by JPZ predstavlja vrhunsko linijo za otroke, stare od 1 do 18 let. Z uporabo enakega razkošnega tekstila in avantgardnih linij, ki so značilne za našo žensko linijo oblačil, zdaj ustvarjamo vrsto modnih oblačil za mladostnice, ki so ekskluzivna in unikatna, saj so izdelana po meri. Tovrstna ponudba pa predstavlja absolutno novost v tem delu Evrope. Našo novo čudovito The Lie by JPZ linijo zaznamuje ekskluzivnost, personaliziranost in izjemna ročna izdelava.

JPZ: »The Lie of JPZ kids je nastal iz moje ljubezni do stila in mode ter želje, da lahko lepo oblečete tudi svoje otroke. Težko je najti otroška oblačila za posebne priložnosti, ki bi bila videti elegantna, šik in drugačna. Tako sem sedaj začela tudi z oblikovanjem in izdelavo ujemajočih gala oblek za matere in hčere.
Pri oblikovanju obleke je vse skrbno premišljeno in lepo izdelano - uporabljamo enake luksuzne materiale in avantgardne kroje, ki so sicer značilni za naša ženska oblačila visoke mode, a hkrati jih poenostavimo in prilagodimo mlajšim okusom in seveda postavam. Otroške obleke linije Lie by JPZ in njene kolekcije MINI MAMA: PARTY TIME so sila zahtevne in z natančno ročno izdelavo zadovoljijo še tako zahtevne uporabnice. Vsaka obleka s ponosom odraža vrhunske sposobnosti ročne izelave naše modne hiše in ljubezni do vsake obleke, ki jo izdelamo - od drznih vezenih čipk z rožnimi aplikacijami, okrasnih kamnov, kristalov in perja, do ročno izdelanih rožic in drugih aplikacij."

XOXOXO JPZ

MODELS: Julija Ivanović & Natalija Verboten
PHOTO: Tibor Golob & Natalija Jelušič Babič
HAIR: Kiki Hair
MAKEUP: Secretkey Make UpThe Lie by JPZ SPRING 2021: SKY HIGH COLLECTION May 12 2021, 1 Comment

SLO:  The Lie by JPZ vam predstavlja SPRING 2021 SKY HIGH kolekcijo! Zasnovana za vsako priložnost, 24/7, saj z električnimi barvami in edinstvenimi kosi oblačil, ki se zlahka prelevijo iz dnevnih v večerne, športnih v elegantne, zapeljivih v romantične. Poleg vrhunskih oblačil so tu tudi igrače za odrasla dekleta - naše prepoznavne torbe, mini torbice, v katerih lahko shranite majhne dragocenosti in naš najnovejši produkt - elegantne torbice za steklenice.

Letos spomladi odkrijte našo privlačno barvno paleto in doživite pomladno vreme z edinstvenim stilom! Za vaša naročila smo vam na voljo na jpz@jpz.si ali telefonski številki +386 51 645 506.

ENG: Introducing The Lie by JPZ SPRING 2021 SKY HIGH limited collection! Designed to elevate every occasion with electrifying colors and unique styles that easily transform from day to night, casual to elegant, edgy to easy-going. Besides amazing apparel, there are toys adult girls will love, too, like our statement totes, mini bags that can keep small valuables and our newest edition - chic  bottle bags.
This spring, discover our eye-catching color palette and rock the springish weather in style like never before! We are available for your orders at jpz@jpz.si or phone number +386 51 645 506.

XOXOXO JPZ


Campaign shot by @tiborgolob
Video directed & edited by @lukabojanc
Location @studiozelezna
Assistant @fp__photo
Hair by @kikihair_slo
Make up by @secretkeymakeup
Models @laurras_ @laura.skvorc @kramberger_lara
Print by @grafoline
Neon wig by @billionairehairuk


Komet X The Lie by JPZ Swimwear March 21 2021, 0 Comments

Luksuzne, unikatne in edinstvene enodelne kopalke Miss Earth No. 2020 – ekskluzivna omejena izdaja

KOMET X THE LIE by JPZ

Enodelne kopalke Miss Earth No. 2020  so del nove kolekcije kopalk, ki jih je ekskluzivno za KOMET ustvarila svetovno priznana Slovenska oblikovalka Jerneja P. Zhambrovskyy, pod svojo blagovno znamko THE LIE by JPZ za finalni izbor Miss Earth Slovenija 2020.

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy: "Sodelovanje s Komet Metlika  je prav zagotovo zaznamovalo leto 2020 in 10. obletnico The Lie by JPZ! To je tudi prvo tovrstno sodelovanje med obema modnima hišama, na kar smo pri The Lie by JPZ še posebej ponosni, saj se je naš širok asortiman izdelkov sedaj razširil tudi na kopalno modo. Kopalke, ki bodo poleg konfekcijskih številk na voljo tudi v izdelavi po naročilu, ekskluzivno v našem showroom-u, prihajajo na prodajne police aprila 2021, v predprodaji pa jih lahko v konfekcijski številkah naročite od danes naprej na Kometovi spletni strani."

Unikatne in edinstvene kopalke so namenjene vsem, ki cenijo visoko modo in si želijo pritegniti pozornost z luksuznimi kopalkami. Skupaj s kopalkami prejmete tudi vrečko za pranje perila.

Kopalke so na voljo v nedolžni beli, skrivnostni črni in strastni rdeči barvi s push up in dvojno push up košarico.  

Velikosti od 36 do 40, velikost košarice B, BB in C, CC.
.
.

Luxury and unique one-piece swimsuit Miss Earth No. 2020 - exclusive limited edition

KOMET X LIE by JPZ

One piece swimsuit Miss Earth No. 2020 are part of a new collection of swimsuits, created exclusively for KOMET by the world known Slovenian designer Jerneja P. Zhambrovskyy, under her brand name THE LIE by JPZ for the final Miss Earth Slovenia 2020 pageant.

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy: "The collaboration with Komet Metlika certainly marked the year 2020 and the 10th anniversary of The Lie by JPZ! This is also the first such collaboration between the two fashion houses, which we at The Lie by JPZ are especially proud of, as our wide range of products has now expanded also to swimwear. The swimsuit, which will be available in ready-made numbers as well as made to measure exclusively in our showroom, is coming to the shelves in APRIL 2021!"

This signature and unique swimsuits are intended for everyone who appreciates high fashion and wants to attract attention with luxury swimwear. Along with the swimsuit, you also receive the underwear washing bag.

The swimsuit is available in white, black and red colour with push up in a double push up cups.

Swimsuit size from 36 to 40, cup size B, BB and C, CC.


Campaign shot by Tibor Golob
Campaign face Gabriela Iliescu


The Lie by JPZ SPORT March 17 2021, 0 Comments

SLO: Zasnovana tako, da vas naredi elegantne, ko ste športne in športne, ko ste elegantne, The Lie by JPZ s ponosom predstavlja popolnoma novo, športno linijo oblačil! 
ENG: Designed to make you stylish when you're sporty and sporty, when you're stylish, The Lie by JPZ proudly presents completely new, sport's line! 

.
.

Campaign shot by @tiborgolob
Model: Julija
Make up by @secretkeymakeup
Hair by @kikihair_slo
Shoes by @trgovinarenini

XOXOXO JPZ


The Lie by JPZ Fall/Winter 2020/2021 Collection: LolaPoP December 09 2020, 0 Comments

SLO: Posladkajte si življenje z najnovejšo kolekcijo @thelie_by_jpz JESEN ZIMA 2020/2021 LolaPoP in vstopite v 2021 modne ter polne moči in samozavesti kot še nikoli poprej! Za vaša naročila smo vam na voljo (ravno pravi čas za Božič in Novo Leto, kajne?) na e-naslovu jpz@jpz.si ali telefonski številki 051-645-506. Hvala, ker ste ponovno The Lie by JPZ ženske!
ENG: Sweeten your life with the latest @thelie_by_jpz FALL/WINTER 2020/2021 collection LolaPoP and go into 2021 as fashionable and full of power & self confidence as ever! We are available for your orders (just in time for Christmas & New Years) on our e-mail jpz@jpz.si or phone number +386 51 645 506. Thank You, for being The Lie by JPZ woman yet again!
.
.
Campaign shot by @tiborgolob
Video campaign director @felix_foxx @felixvisions
Campaign face @gabrielailiescuofficial
Make up by @_diamondee_
Hair by @trajkovvane for @masastudiokristal

.

.

Lookbook shot by @tiborgolob
Model @ajajeler
Make up @secretkeymakeup
Location: LeVino wine bar, Maribor

XOXOXO JPZ


My Personal Style: Let's Start The Festive Season's OOTD's November 26 2020, 0 Comments

Can you imagine the holidays without the sparkle of lights? There'd be no magic! So shouldn't your holiday outfits shine just as bright? Here at The Lie by JPZ we definitely think so, which is why we encoruage you that this holiday season, despite all the madness happening around the world, give an extra attention to gorgeous looks that celebrate shimmer, glimmer and glamour. No matter if the celebrating at a glitzy event might not happen, enjoy creating and wearing beautiful looks even when moment has you decorating at home, exchanging gifts with loved ones or having a home party with those closest friends of yours! Ok, so are you now ready to get fabulously festive? Just let your imagination run wild, go for bold colors, crazy patterns, sequines, bows and velvet, dig into the festive season and enjoy it like never before! 

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ pussy bow blouse, belt & bag
RAY BAN sunnies
TOP SHOP skirt
JIMMY CHOO pumpsShop 
Small Clutch Matte Black With Golden Chain

Shop Chic Rebel Black Wide Belt

 


20.10.2020 at 20:10 CEST: 10 Years of The Lie by JPZ October 20 2020, 0 Comments

Retrospective in the most artistic way I know... Thank you to each and everyone of my closest people, my family, my friends and my clients. I couldn’t have done it without you. Let’s march forward together, to the next decade.

XOXOXO JPZ


My Personal Style: In Love With Belt Bags October 08 2020, 0 Comments

Easy street-inspired pieces have become a mainstay in our sartorial rotations. And somewhere along the lines, we took the trend of belt bags to another level.
Also known as a fanny pack, and a bum bag in Britain, a belt bag is a small pouch that is worn around the hips and waist. Surprisingly, it has become a trending accessory that is well worth investing into, particularly as a fashionista or - a traveler.
This convenient piece has many advantages, particularly in allowing your shoulders to relax and your hands to stay free, allowing you to get what you need to be done.
High fashion belt bags meet their match with this beuty, as The Lie by JPZ brings you a gorgeous black leather piece with gold-toned hardware and a large enough interior to hold everything you may need. And the best part about it is that it can be worn also as a clutch, to complement your cocktail or black tie look.
Whether you call it the waist bag, fanny pack, bum bag or belt bag, this gorgeous The Lie by JPZ belt bag is your ultimate accessory.

XOXOXO JPZ

Photo by: Rok Deželak

WEARING:

THE LIE BY JPZ necklace, belt bag & bag
FENDI sunnies
STEVE MADDEN sandals
MAX MARA hand cuff


My Personal Style: When in Venice or December Trend You Can Wear Now September 19 2020, 0 Comments

The December trend you can start wearing right now is definitely sequined skirt! This versatile piece is a must in your closet, since you can literally wear it 24:7 with just about any style - sporty, casual, elegant, sexy... Make a twist with your travel outfit by complementig a sequined skirt with a pair of sneakers and an ordinary white tee and then elevate it with chic accessories - statement bag, jewelry and glasses will do the trick!


XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ skirt, silver link choker & bag
FENDI sunnies
FILIP FLISAR tee
ADIDAS superstar sneakers
CHANEL brooch


The Lie by JPZ Spring/Summer 2020 Collection: Pasión; Devoción; Amor. May 10 2020, 0 Comments

ENG:

The Lie by JPZ presents SPRING/SUMMER 2020 Collection: Pasión; Devoción; Amor.
The inspiration behind the collection was once again drawn from Mediterranean countries of Spain and - Slovenia. The idea of getting "dressed to kill" (or be killed) originated with bullfighters. Strong Spanish influenece can be sensed in every piece of clothing; there are roses, luxurious laces, flamenco polka dots and then there's the color red - the color of blood in the bullring. However, the Spanish story behind the collection colides with strong Sloveninan heritage and thus this time the collection is placed in a riding arena of one of the oldest stud farms in Europe, Slovenian Lipica. Equestrianism also inspired the season's accessories, especially in belts and bags. The collection is an ode to passion and devotion - the two strongest feelings that lead to - LOVE. This season, The Lie by JPZ woman presents a unique atmosphere around her with individual elements, that mark each and every piece in collection. She's passionate, she's devoted and - she loves and is LOVED.  

SLO:

The Lie by JPZ predstavlja kolekcijo POMLAD/POLETJE 2020: Pasión; Devoción; Amor.
Navdih za kolekcijo je ponovno črpaN iz sredozemskih držav Španije in - Slovenije. Zamisel, da bi se "oblekli, da bi ubili" (ali bili ubiti), izhaja iz bikoborcev. Močan španski vpliv je moč občutiti v vsakem kosu oblačila; tu so vrtnice, razkošne čipke, Flamenko pike in - nato je tu rdeča barva - barva krvi v bikoborskih arenah. Vendar španska zgodba za kolekcijo, trči z močno slovensko dediščino. Zato bikoborsko areno zamenja jahalna v eni najstarejših kobilarn v Evropi, slovenski Lipici. Konjeništvo je tudi navdihnilo modne dodatke v kolekciji, zlasti pasovih in torbicah. Kolekcija je oda strasti in predanosti - dvema najmočnejšima čustvoma, ki vodita do - LJUBEZENI. Letošnjo sezono The Lie by JPZ ženska ustvarja edinstveno vzdušje okoli sebe z individualnimi elementi, ki zaznamujejo vsak kos v kolekciji. Je strastna in predana ter - ljubi in je LJUBLJENA.

XOXOXO JPZ

Ad campaign shot by Tibor Golob
Models: Aja Jeler, Emma Perralta, Maša Gržinič
Hair: Kristijan Skamlljič @kikihair
Make up: Sara Kaisersberger @secretkeymakeup
Ad campaign video director: Srečko Turek Felix Foxx for Felix Visions
Assistant: Filip Brinjovec
Location: Lipica Stud Farm


The Lie by JPZ FREEDOM Jewelry Collection April 25 2020, 0 Comments

The Lie by JPZ Freedom Jewelry collection is original, wearable and the one that takes your breath away. Unique, rebellious and chunky enough is giving a strong message without saying a word. Designed to give you strength, confidence and star appearance, Freedom jewelry collection pieces will always complete your daily or evening look. The perfect embodiment and new face of our campaign is singer Buryana.

XOXOXO JPZ

SHOP Freedom Rhinestone Juliette Necklace

SHOP Freedom Coin Green Fringe Earrings Frida

SHOP Freedom Square Link Coin Neya Charm Bracelet 

SHOP Freedom Buryana Leather ChokerSHOP Freedom Domina Leather Choker
SHOP Freedom Drop Earrings Queen Aimee

SHOP Freedom Drop Earrings Queen Leah
SHOP Freedom Drop Earrings Queen Rhea


SHOP Freedom Drop Earrings Maya Gold

SHOP Freedom Drop Earrings Maya Silver


SPRING/SUMMER 2020 Dubai Editorial April 25 2020, 0 Comments

SLO:
Situacija se počasi umirja in kmalu vam bo, drage moje, na voljo kolekcija za POMLAD/POLETJE 2020. Lansirana bo ta teden, do takrat pa za en velik predogled editorial iz Dubaja in 5 look-ov iz prihajajoce kolekcije, v katerih boste lahko zapeljevale to sezono!

ENG:
The situation is slowly calming down and soon, my dear fashionistas, Spring / Summer 2020 collection will be available for you. It will be launched this week, but for an amazing sneak peak, here’s our Dubai editorial, featuring 5 stunning looks from the upcoming Spring/Summer collection in which you will be able to seduce this upcoming season!

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob
Model: Sabisha
Hair & hair extensions: Kristijan Skamljič for KIKI HAIR SLO 
Make up: Anna Shevchenko
Location: Bab Al Shams Desert Resort & Spa


Miss Earth 2020 X The Lie by JPZ April 11 2020, 0 Comments

Ponosna na projekt in predvsem dekleta - finalistke za Miss Earth Slovenije 2020! Z največjim užitkom delim z njimi svoje znanje in izkušnje, mnenja in prepričanja. Ponosna sem, ko vidim njihov napredek in rast samozavesti! Ponosna, da lahko prehodim z njimi tisti del poti, ki jih vodi do najlepšega cilja-da postanejo samostojne, samozavestne in močne ženske.
Kajti za takšne tudi ustvarjamo pri The Lie by JPZ. Tokrat so dekleta na uradnem fotografiranju nosila The Lie by JPZ oblacila, dodatke in nakit kolekcije Freedom.

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob


MAŠA GRŽINIČEMMA PERRALTA

NADJA KOVAČEVIĆ

NATALIJA NEMEC

DESIRE RADIĆ

KRISTINA MILLER

LEONTINA SIMEUNOVIĆ

HANADI OKANOVIĆ

ADRIJANA OJSTERŠEK

NINA BRUNEC

ANA PUSOVNIK

MAŠA KRAPEŽ

PATRICIA KOS

KARIN VOLT


My Personal Style: Winter Wonderland In Shades Of White & Grey March 28 2020, 0 Comments

There a few easy tricks to look chic in the snow even when you feel more like Nanook of the North.
Everything starts with the right anorak. Don’t be afraid to go bold here – a statement anorak will keep you stylish and trendy during the snow season - perfect for the woman who wants to be sporty, yet polished.
Second - winter accessories are the perfect way to be fashionably chic with bold fabric textures in scarves, hats or gloves. When chosen well, these three pieces will keep you warm and stylish on the go. I think a lot of people do forget about hats, and so much heat escapes from your head in that kind of weather, so keep your hat up! Real or faux fur hat is always cute!
Boot up. There are so many cool snow boots that you can wear in the snow season and you’ll still look cute and stylish in them. My preference is always a classic ski boot - get them in many different colors for many styling options!

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ belt, belt bags & fur hat
CALZEDONIA tights
FIRE FLY ski boots


My Personal Style: Color Splash On White Background March 27 2020, 0 Comments

I am a snow person, always have been ann (probably) always will be. All the layers you can play with and all the colors, that pop up so well against the white snowy background. So, to have snow in Slovenia at the end of March is such a joy for me! 
When you step outdoors, the ancient art of layering becomes your smart-technology thermostat. This tried-and-true strategy lets you regulate comfort by slipping layers on and off as your activity level or the weather changes - and the best part about is, that layering, when mastered well, is one of the best style tricks I always recommend my clients and followers to learn. When snow falls, you can really play with different textures, voluminous pieces and colors - the most important thing is to keep the right proportions!


XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ fur vest, fur collar, skirt, gloves, beanie & fur bag
FENDI sunnies
CALZEDONIA tights
FIRE FLY ski boots


My Personal Style (& Toughts): Friday Night Fever/Girls Just Wanna Have Fun March 21 2020, 0 Comments

SLO:

Drage moje! V teh časih samoizolacije, ko nekateri živijo v strahu zaradi zdravja ali ekonomskih posledic, ki jih bo pustil vurus COVID-19, je še toliko bolj pomembno, da stopimo skupaj. Da smo prijazni drug do drugega bolj kot kdajkoli prej. Strpni. Ljubeči. Za kaj točno gre, kako zelo hudo je in kakšna (če sploh) teorija zarote je zadaj, ne vem. Vem pa, da je po bitki lahko biti general, medtem ko jih med bitko zmore biti le bore malo. Kakorkoli, ostanite zdravi in pazite nase kolikor se le da. 
Sem med tistimi redkimi srečnicami, ki ima kar nekaj izjemnih prijateljev in prijateljic okoli sebe... 
Zelo rade se družimo, če nam le čas dopušča in tokratna samoizolacija terja svoj davek tudi tu - da se s svojimi dragimi dekleti ne morem družiti, smejati, jeziti, jokati in preprosto biti jaz - v živo.
In tako me je delo na računalniku odneslo v mapo, ustvarjeno junija 2019, kjer so fotografije večera, preden je moja draga prijateljica Yovi rekla usodni DA! 
Pre-wedding party je potekal v prelepi hrvaški Opatiji. Dostikrat rada rečem da "friends that dress together, stay together". Tako večer kot priložnost sta bila popolna za dolge obleke The Lie by JPZ obleke, dopolnjene s pasovi in torbicami.

Minuli petek sva z mojo drago Natašo Godler iz NatashaSPAce Mediesthetic naredili Insta Live, kjer je bilo govora o garderobni omari, ureditvi le-te, kombiniranju barv, osnovnih kosih... Posnetek bo v kratkem naložen tudi na IGTV, da si ga boste tiste, ki ste zamudile predvsem prijeten ženski večer, lahko ogledale...
In ko smo pri prijetnih ženskih večerih... Drage moje, tiste, ki me spremljate, dobro veste, da vas dostikrat pozivam, da ne iščite izgovorv o tem, kako nimate priložnosti, da bi si oblekle dolgo obleko, nadele nakit in naličile svoj obraz. In sedaj, bolj kot kdajkoli prej, apeliram na vas - ustvarite si priložnost - in to DOMA! To počnete zase, za nikogar drugega, zato apeliram na vas, da si naslednji petek oblečete svojo najljubšo obleko, naredite svoj “killer” make up, zmešate svoje najljubše razmerje gin-a in tonic-a in preprosto uživate v tem, da ste - ŽENSKA!

 

ENG:

In the middle of this health scare, more than ever let’s not forget to be kind to one another.
I was worried a bit whether I am not being too extra in these harsh times... But then I figured - f*ck that, I am an artist! And creating stuff for you guys is what I am and what defines me. And since I am not able to execute my usual creative processes, I decided this past Friday to do something different. Creatives are here to make people feel a little less alone, to distract and entertain, so I did my first Insta live with another amazing woman, incredible skin expert, Nataša Godler from NatashaSPAce Mediesthetic. 
I am one of those few lucky women who has some really great friends around...
We love to hang out whenever time allows us, and so the time of self-isolation requires a tax here too - that I cannot hang out with my dear girls, be crazy, laugh, be angry, cry, and simply be me - in person, just sitting next to each other.
And so, working on my computer took me to a folder with beautiful photos, created in June 2019, the night before my dear friend Yovi said I DO.
The pre-wedding party was held in beautiful Croatian saside city called Opatija. I often say "friends that dress together, stay together". Both the evening and the occasion were perfect for The Lie by JPZ long dresses, completed with our statement belts and handbags.
As mentioned before,  Natasha and I did Insta Live this past Friday, where we talked about the wardrobe, how to arrange it, how to combine colors and what are those basic pieces, every woman should have in her closet. It was a perfect Friday night fever, where girls just simply had - FUN.
My dear fashionistas, those of you who follow me, know very well that I often urge you not to look for excuses about not having the opportunity to put on a long dress, wear jewelry and do your glam make up. So now, even more than ever, I appeal to you - create the opportunity - at HOME! You do this for yourself, for no one else, so I urge you to wear your favorite dress next Friday, do your killer make up, prepare your favorite cocktail and just enjoy being - A WOMAN! Stay healthy, stay dafe and stay at home!

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ evening gown, belt & bucket bag

NATASHA WEARING:

THE LIE BY JPZ long summer dress, belt & straw bag

YOVANA WEARING:

THE LIE BY JPZ evening gown & saddle bag

 


Happy Valentine's Day February 14 2020, 0 Comments

SLO:
The Lie by JPZ nakit za izbrano, stilsko in izvirno darilo ob Valentinovem! Nakupuj TUKAJ.

ENG:
The Lie by JPZ statement jewelry for the perfect Valentine’s gift! Shop HERE. 


Style Makers Rocking NY's PARTY Capsule Collection January 28 2020, 0 Comments

SLO:
NY’s PARTY COLLECTION, ki smo jo decembra ustvarili in zajema tri različne tipe oblek za vsako priložnost, ujemajoč mošnjiček ter viseče uhane, je aktualna skozi vse leto, kar dokazujejo naše The Lie by JPZ “Stylemaker-ke”! Poglejte si le nekatere, ki so dobesedno zažigale v Neya, Yerneya in Pody Music oblekah! Hvala, drage naše! 
Mirjam Poterbin je blestela na 62. podelitvi Grammy nagrad v LA-ju minulo nedeljo, in sicer v modelu Yerneya, ki jo je dopolnila z ujemajočim mošnjičkom. Za enak model se je za odrski nastop na prireditvi Nogometne zveze Sloveije, decembra lani odločila tudi Natalija Verboten, ki je obleko dopolnila z visečimi uhani iz taiste kolekcije. Pevka Gaja Prestor se je v modelu obleke Yerneya, mošnjičku in uhanih, udeležila velikega dogodka v Cankarjevem domu. Pevka Nina Donelli je za enega svojih decembrskih nastopov izbrala model obleke Neya. V istem modelu je v Srbiji na novoletni zabavi navdušila Zvezdana Ristić. 
Pri The Lie by JPZ na leto lansiramo najmanj 2 kolekciji - za pomlad/poletje in jesen/zimo. V decembru 2019 smo naredili še božično kolekcijo večernih oblek, nato pa ji je sledila še novoletna. Delujemo po pristopu velikih modnih hiš iz tujine in tako svojim strankam skozi leto dejansko ponudimo širok nabor modelov oblek med katerimi lahko izbirajo, nato pa se obleka izdela po njihovih merah in z željenimi prilagoditvami. Imamo tudi stranke, ki želijo imeti popolnoma unikatne obleke. Večina pa sledi The Lie by JPZ trendom, modelom oblek, pasov in torbic, ki predstavljajo posamezno sezono oziroma kolekcijo pri blagovni znamki The Lie by JPZ in izbirajo znotraj njih. In s tem je naš namen, način našega dela, razmišljanja in koncepta blagovne znamke dosežen. Pokazati, kako lahko enak ali podoben model obleke čisto vsaka ženska nosi po svoje in ji doda svoj pečat- to je zame kot oblikovalko nekaj neprecenljivega in največje zadovoljstvo v celotnem procesu ustvarjanja ter doseganja ciljev in vizije Blagovne znamke The Lie by JPZ. 
Še enkrat, drage naše, hvala, ker vam je všeč, hvala, ker sledite, hvala, ker sprejmete, hvala, ker ste The Lie by JPZ ženske.

ENG:
NY’s PARTY COLLECTION, which we launched in December and includes three different types of dresses for every occasion is suitable throughout the entire year, as shown by our gorgeous The Lie by JPZ “Stylemaker’s! Just look at the few of them, who were rocking events in Neya, Yerneya and Pody Music dresses. Thank you, dear ladies!

Mirjam Poterbin shone bright at the 62nd Grammy Awards in LA last Sunday, wearing Yerneya evening gown, complemented with a matching bucket bag. Natalija Verboten opted for Yerneya dress for her stage performance at the Slovene Football Association event last December, complementing it with drop earrings from the same collection. Singer Gaja Prestor attended a big business event in Yerneya dress, bucket bag and drop earrings. Singer Nina Donelli has chosen Neya dress for one of her concerts. In the same model, Zvezdana Ristic was shining bright at the New Year's party in Serbia.

At The Lie by JPZ, we launch at least 2 collections a year - spring / summer and fall / winter. In December 2019, we did a Christmas collection of evening gowns, followed by the New Year's Party Collection. We operate according to the approach of the big fashion houses, thus offering our clients a wide range of dress designs to choose from throughout the entire year, after which the dresses are custom made according to their measurments and desired adjustments. We also have clients who want to have completely unique outfits. Most, however, follow The Lie by JPZ trends and designs of dresses, belts and handbags that represent the individual season or collection at The Lie by JPZ and make choices within them. And with that, our purpose, the way we work, our thinking and our brand concept is achieved. Demonstrating how the same or a similar model of a dress can be worn by different wemen, adding their own personal impact to my creations - this to me as a designer is something invaluable and the greatest pleasure in the whole process of creating and achieving the goals and vision within The Lie by JPZ brand.

Again, our dear ones, thank you for believeing, thank you for following, thank you for accepting, thank you for being The Lie by JPZ women.

Thank you, dear ladies!

XOXOXO JPZ


My Personal Style: Into The Beige January 27 2020, 0 Comments

The fact is that the easiest way to make your outfit look expensive is to wear beige or light grey color. There's just something about tonal dressing in these two shades that will always "save" you, no matter the budget you are able to spend for your look. These two colors are also the ones you can wear throughout the entire year, no matter the season and you'll always look elegant, chic and sophisticated. Also, tonal dressing in soft colors is easy to execute and therefore definitely a trend to embrace. 

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ belt, baker boy hat & Celeste Quartissima Mini Bag
FENDI sunnies
NEW YORKER cargo pants, turtleneck & jacket
STEVE MADDEN boots


My Personal Style: Waist Up = GLAMOUR/Waist Down = TOMBOY January 23 2020, 0 Comments

I have been loving and wearing tomboy outfits for decades. But, as I love contrasts in fashion, style, interior and, well, just basically everything, my tomboy outfit is always spiced up with some glamour. Strong make up, precious jewelry, blouse with lace and ruffles combined with studded shopper bag, faux leather shorts and these amazing combat boots make such a diverse combination of very contrasting pieces that simply work for your daily errands, business lunch, dinner with friends or cocktail party.

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ blouse & bag
ALDO earrings
ICONA CELJE shorts
FENDI sunnies
CALZEDONIA tights
NEW YORKER teddy coat
PRADA combat boots


My Personal Style: Statement Neutrals January 20 2020, 0 Comments

Wearing neutrals in a fashion-forward way is the easiest trend to look chic when the temperatures drop. But the best way to wear neutral head-to-toe is layering different textures, patterns and tones! While combination of multiple nude pieces can in fact look slightly boring and foremost predictable, adding different variations of neutral tones in textures and patterns can add volume and sophistication to the look.

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ jacket, skirt, baker boy hat & bucket bag
YSL sunnies
CALZEDONIA tights
NEW YORKER sweater
OMG combat boots


LETO 2019/YEAR 2019 January 12 2020, 0 Comments
My Personal Stye: Sporty Look Different January 11 2020, 0 Comments

Do you like to wear sportswear on the weekend? I do, but I really like to elevate them and just simply make them different. The key to that is composing a sporty outfit from different pieces that don’t really have any connection with each other, but in the end, the combination just works. Like in this look for instance, I styled skiing jacket with casual cargo pants and classic turtleneck, added a twist with elegant fur, statement bag and waist belt and finishing up the look with sporty high heeled sock boots and fun headband. Sporty. But different.

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ fur vest, belt & quartissima mini bag
GUCCI sunnies
NEW YORKER cargo pants & headband
ALTITUDE jacket
SIMMI SHOES sock boots


My Personal Style: Statement Jacket & Pleated Skirt On Repeat January 04 2020, 0 Comments

I admit - the pleated skirt is on repeat! For the tips on how to wear it like a pro, click HERE. Now let's talk about statement jackets. When temeperatures drop, we end up wearing our coats day in and day out. That is why building up your closet with interesting, well tailored, quality outerwear means a good investment plan. Days, when warm jackets and coats were just that - warm jackets and coats, are gone and outerwear has become as important and eqivalent to any other type of clothes we usually tend to give more attention. 

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ jacket, pleated skirt, baker boy hat & pouch
LESILLA over the knee boots


My Personal Style: Friday Or Building An Outfit Around An Accessory January 03 2020, 0 Comments

Accessories are a way to make a small wardrobe feel big. They add a level of personality and uniqueness to your style - and saving you money, too. Bags, belts, scarfs, sunglasses and jewelry help you expand the most modest wardrobe. But today's Friday post is about something completely opposite. Once you have a large warrobe, especially filled with basic and neutral pieces (that's important), you can start to collect special fashion finds like a statement bag. And in such case scenario, you will most likely build your outfit around accessory and not the other way around. I am such a fan of this candy-like The Lie by JPZ bag from our FW 19/20 collection, but let's be honest: it's not an easy piece to wear. You have to wear it with something very simple or something bold or even crazy (forget about a girly dress to complement this dress!). Well, this Friday, I styled it both - with simple black cargo pants & turtleneck and bold puffer jacket that is obviously reserverd for - Fridays.

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ beret hat & bag
ALBERTA FERRETTI puffer coat
YSL sunnies
J. CREW earrings
NEW YORKER cargo pants
SIMMI SHOES sock boots


My Personal Style: Blues & Pearls January 02 2020, 0 Comments

Are you familiar with the quote "if the shoe fits, buy it in every color". Well, when I find the perfect material - I make a lot of different type of clothes from it. This black and white wool was love at first sight and I just had to incorporate it to FW 2019/2020 collection color scheme.
I love adding edge to classic pieces so this wool blazer with a diagonal cut, complemented with matching shorts, is something I really love to wear in the winter time. When opting for a black and white outfit, it's really easy to pull off season's trickiest trend - tights in bold colors. Yes, the hottest & chicest way to amp up your outfit this season is with colorful tights. For a subtler take on the trend, allow your clothes in black or (and) white to take center stage, and let the colorful tights pop through.

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ cape, baker boy hat, leather gloves & bag
YSL sunnies
CALZEDONIA tights
H&M gloves
CHRISTIAN LOUBOUTIN pumps


My Personal Style: Black & White Forever January 01 2020, 0 Comments

If you ask about my favorite color combination, I definitely say black & white. Is there anything more stylish than a black and white outfit? No. While some might say you need color to be exciting (and oh yes, you know how I love color), the striking contrast between these two hues is sure to thrill. Both bold and understated, black and white outfits are extremely chic and take minimalism to the maximum. Sharp enough for the office; simple enough for casual wear; eye-catching enough for cocktail parties; timelessly elegant enough for black tie an red carpet events, black and white outfit can take you anywhere. All you need to do is accessorize your colorless look with right accessories. I opted for bold The Lie by JPZ bag & boots.

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ cape, baker boy hat, leather gloves & bag
GUCCI sunnies
CALZEDONIA tights
CHANEL brooch
STEVE MADDEN sandals

Shop Designer's Masterpiece Silver Star


Happy 2020!!! January 01 2020, 0 Comments

Wishing you a happy New Year! Let’s make a stylish one!
With love,

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ evening gown & bucket bag
GUCCI earrings


My Personal Style: Black Textures For The Last Day of 2019 December 31 2019, 0 Comments

As we turn our backs to 2019, here's one last personal style of the ending year. All about black textures and retro feels. Rushing to get all the NY's presents ready, hoe about you?
Wishing you an amazing celebration!

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ skirt, cape, gloves & shopper bag
GUCCI earrings
CALZEDONIA tights
BUFFALO LONDON sandals


My Personal Style: Icy Grey Pleated Midi Skirt Is Everything December 30 2019, 0 Comments

You know, there are som pieces, that go with everything in any season. When combination of material, color, length and design is just right, you've got yourself an amazing fashion find. A well-chosen pleated skirt is a timeless choice and you'll be spoiled with our gorgeous metallic pleated skirt from FW collection. It literally goes with everything - from heels to sneakers, knitted sweaters to tailord blazers. You can wear a casual top to dress the skirt down, like a t-shirt, tank top turtleneck and sweater, or you can wear a formal top if you're going to work, like a button-up or a pussy bow blouse.There's only one rule you have to follow: to wear a pleated skirt like a pro, always tuck your top into it, which will highlight your waist. 

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ pleated skirt, coat, baker boy hat, gloves, belt, belt bag & shopper bag
GUCCI sunnies
LE SILLA over the knee boots


My Personal Style: More Issues Than Vogue, But Holidays Ain't One Of Them December 28 2019, 0 Comments

You know that time between Christmas and the New Year when you don't know what day it is, who you are or what your supposed to be doing? Well, I love this time! With nothing on my mind but just the things I want them on my mind, new creative ideas, familly gatherings, dinners with friends and time to enjoy and do whatever you want. Yes, I admit, I have more issues then Vogue, but holidays ain't one of them. Oh and by the way - let's just acknowledge this statement The Lie by JPZ fur trimmed poncho, ok?

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ fur trimmed poncho, pants, baker boy hat & envelope bag
GUCCI earrings
LORIBLU pumps

Shop Evening Envelope Candy Fuchsia Delight


My Personal Style: Breaking Myths In Red & Fuchsia This Festive Season December 22 2019, 0 Comments

We've traditionally been told to keep red and pink separate, even though they are analogous colours (when two or three shades are side by side on the colour wheel, they are known as analogous colours. These work well together because naturally, they blend into one another, like for example red, orange and yellow). That's because red is a warm color and pink is its cooler cousin, but when done well, these two colors look great together, especially when you want to spice up yor day. The best way to wear bold colors together, like red and fuchsia, is, to keep the lines of your clothes clean and simple. Also, color blocking can work well with these two colors, so just keep top in one color and bottom in the other. 
It's one of my favorite color combinations, also because you can't repeat it as much and thus feels so much fun each time I decide to wear them. Perfect for summer or festive December, red & fuchsia always work for a striking colour clash, but you can also break the look up with white or denim, or wear thm as accessories to ensure the combo isn't too full on. 

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ turtleneck, skirt, baker boy hat & bag
Vintage coat (belonged to my grandmother)
CALZEDONIA tights
CELINE sunnies
LORIBLU pumps


Holiday Gift Guide December 21 2019, 0 Comments

SLO: Najlepši čas, čas obdarovanj, veselja, druženja. Čas, ki ga pri The Lie by JPZ tako zelo obožujemo. Vsako leto vam pomagamo pri izbiri tistega najbolj pravega, osebnega in posebnega darila za vaše najdražje družinske člane in prijatelje, ki se nato skrbno izdela in pripravi v naših delavnicah. The Lie by JPZ je duh Božiča.

ENG: It’s the most wonderful time of the year. The time of gifting, happiness and joyful gatherings. The time we so dearly love here at The Lie JPZ. Every year, we help you choose the most personal, special and just simply the best gift for your dearest family members and friends, which are then carefully crafted and prepared in our workshops. The Lie by JPZ is the spirit of Christmas. Find your perfect gift.

Go Personalized

SLO: Letos navdušite s personalizirano The Lie by JPZ denarnico! Na pozlačeno ploščico vgraviramo željeni tekst, ime, datum, inicialke... Skratka, karkoli vam poželi srce!

ENG: Do you want to put a finishing touch to your gift?
Wish to give that special person something really unique?
Or just want to make it your own? Our exclusive service features an array of plaques in different shapes and sizes that enable you to customize your favourite The Lie by JPZ item this Christmas. An engraved inscription will make it a special, unique and timeless gift, that is set to impress.
Whether it is a thank-you note, your life's motto, name, date or in initials, our team will be happy to help you select the perfect inscription that will carry a special meaning.


The Lie by JPZ for HER

SLO: Mošnjiček se je povzpel na lestvico slave pred mnogimi leti. Toda pri The Lie by JPZ se nismo niti malo obotavljali, ko smo poleti navdušeno pripeljali nazaj ta prostorni model ikonične torbice. Izdelan iz zanimivih materialov, v drznih barvah in dodatkih ter genijalno nadgrajen je naš mošnjiček odlično darilo zanjo v letošnji praznični sezoni. Dovolj velik, da vanj pospravi vse potrebno in dovolj majhen, da se poda k čisto vsem kombinacijam, The Lie by JPZ mošnjiček tako postane perfektno darilo. 

ENG: The bucket bag climbed the ranks of handbag fame many many years ago. But here at The Lie by JPZ we're hesitant to give up on the roomy style just yet. Reworked in fun materials, bold hardware, and more genius upgrades, our bucket bag is definitely the perfect gift for her this holiday season. Big enough to fit all of her on-the-go needs, this Christmas find the perfect The Lie by JPZ bucket bag that fits her style perfectly. The Lie by JPZ is the spirit of Christmas.

The Lie by JPZ for HIM

SLO: Bomber jakna. Obvezni kos moške garderobe. Kombinacija prešitega materiala in patenta pa je ravno pravšnja tako za športne kot bolj elegantne outfit-e. 

ENG: Bomber jacket. A must have piece of men's wardrobe. The combination of quilted material in black and bold patents will add desired edge to both sporty and more elegant looks.

The Lie by JPZ for PETS

SLO: Ovratnica s povodcem. V letošnji praznični sezoni smo pri The Lie by JPZ poskrbeli tudi za vašega ljubljenčka. Za šik vstop v Novo Leto je tu usnjena ovratnica in pocodec iz pozlačene verižice. 

ENG: Collar & Lead Set. This year's holiday season we also took care of your pet here at The Lie by JPZ. For a chic entry into the New Year, there is a leather collar and golden chain lead set.

SLO: In tako pri The Lie by JPZ Lovimo še zadnje minute, da naložima vaša božična naročila na naš božični avto in jih ob pravem času dostavimo do Božička! Še dobro, da ga imamo, saj zagotovo poskrbi za dostavo pod vašega novega The Lie by JPZ kosa pod smrekico. 

ENG: And so here at The Lie by JPZ we are hunting for the last minutes to place your Christmas orders on our Christmas car and deliverthem to Santa at the right time! Good to have him, as he will definitely delivered your new favorite The Lie by JPZ piece under the Christmas tree on time.


The Lie by JPZ NY's PARTY Collection December 14 2019, 0 Comments

SLO:
V tokratnem decembru smo pri The Lie by JPZ za naše zveste stranke ustvarili posebno, tako imenovano "capsule" kolekcijo, v omejeni količini, zato pohitite za svoje "ubijalske" novoletne kombinacije. V njej najdete najbolj bistvene kose, ki vam bodo omogočili, da zablestite na vsakem tipu zabave: tri obleke, ujemajoč mošnjiček in zlate viseče uhane. Spoznajte novoletne obleke Neya, Yerneya in Pody Music obleke.

ENG:
This December, The Lie by JPZ created for our faithful clients a special NY's capsule collection. This limited edition collection features the most essential pieces you'll need this party season. Essentially a condensed version of JPZ’s vision, the collection gives you three different dresses you'll impress in on every type of party you are going to attend, bucket bag and statement earrings to complement each of the style you choose. Get ready to sparkle all night long with our selection of NY's Party Collection dresses. Meet Neya, Yerneya & Pody Music dresses.

MEET PODY MUSIC DRESS

SLO: Oblecite se, da boste impresionirale in sledite naši formuli za uspeh: drapirana in popolno objemajoča Pody obleka je ekstremno šik in seksi, hkrati pa oddaja tisto kul "briga me" sporočilo. Ravno zaradi tega boste zadele žebljico na glavico, če boste zraven obule bulerje, zato je Pody obleka popolna izbira za preplesan žur do zgodnjih jutranjih ur.

ENG: Dress to impress and follow our formula to success: drapped and perfectly tailored Pody dress is extremely chic, stylish and sexy, yet at the same time has a message of "I don't care" attitude. This dress is perfectly styled with chunky combat boots and therfore THE dress to dance the night away in it.

MEET YERNEYA DRESS

SLO: Luksuzna večerna obleka Yerneya z napihnjenim rokavom in visokim razporkom vam zagotova omogočila, da boste izstopale iz množice na čisto vsaki gala ali "black tie" novoletni zabavi. Klasična, pa vendar urbana, elegantna in hkrati drzna, je Yerneya obleka tista, ki vas bo naredila zvezdo večera kamorkoli se boste odpravile.

ENG: This magnificent mermaid style Yerneya dress with puffed sleeve will definitely make you stand out from the crowd on every gala or black tie New Yers's eve event. This gown will surely make you wear sequins unexpectedly and will make you the star of the night wherever you go. 

MEET NEYA DRESS

SLO: Kratka Neya obleka z luksuznimi rokavi je bila ustvarjena za vse "cocktail" dogodke in večerje, ki jih imate na vašem decemberskem urniku. Ta mini obleka z drapiranim zgornjim delom in voluminoznimi rokavi vam bo zagotovila tisti "wow" efekt izgled za ultimativni decembrski vtis. 

ENG: Our short Neya dress with luxuriously puffed sleeves was designed for all those cocktail and dinner parties on your agenda in December. This mini dress with drapped top will definitely give you an on point look for the ultimate statement.


The Lie by JPZ Christmas Collection December 04 2019, 0 Comments

Step into Christmas fairy tale as The Lie by JPZ presents CHRISTMAS collection. This Christmas, The Lie by JPZ woman adorns herself in luxurious volumes and shapes. She is a portrait of elegance in seductive red and green, possessing a strong feminine attitude and complementing her look with iconic bucket bag and statement earrings. In timeless velvet for the refined and romantic woman, explore the most awaited time of the year.

XOXOXO JPZ

Campaign shot by Tibor Golob
Ad campaign video director Srečko Turek - Felix Foxx
Hair by Kristijan Skamljič - Kiki Hair

Oldtimer by Robert Zupančič, RHI d.o.o.
Starring Danijela Burjan, Nika Krmec, Laura Škvorc, JPZ
Santa Claus Luka Luka Simšič


My Personal Style: Belt Bags & Bomber Jackets 24:7 For Every Occasion December 01 2019, 0 Comments

Whether you call it a fanny pack or belt bag or moon bag or belly bag or bum bag - the truth of the matter is they've made it's major comeback and found the way to your sportiest and chicest looks! Yes, you can and should wear them all the time (not to mention the bonus of being hands-free!). Same goes for the bomber jacket - this sporty and diverse piece (that you can find in our latest collection in a very chic version) has now become a focal point of elegant looks - and we are loving it!

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ pleated skirt, bomber jacket & belt bag
H&M shirt
YSL sunnies
JIMMY CHOO sandals
My Personal Style: Red Tartan to Start Festive December November 28 2019, 0 Comments

Let's admit - we all had a tartan dress or skirt when we were 5 years old! And then again when we were 15, going through a pop-punk style phase.  However, there are plenty of ways to wear red plaid that feel downright timeless. It's a must have in every closet, especially now, when festive december is just around the corner and you can have so much fun creating chic and stylish looks with it.  There are plenty of ways to wear the festive fabric without looking like a holiday postcard - style it with jeans pants, leather jacket, wool coat and white shirt or go bold as I love to do and match it with another tartan in different color. Remember - just have fun with it!

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ tartan jacket (and surronded by an orange drum bag, belt bag & backpack)
H&M tartan pants
J CREW earrings


My Personal Style: Turquoise Gown & Many Shades of Mojave Dessert Sunsets November 19 2019, 0 Comments

It's just amazing how Mojave dessert changes it's color from minute to minute during the sunset. Seeing all those different shades of warm hues is just incredible with the beautiful scenery.  I chose this gorgeous turquoise lace gown from our bridal collection to complement the natural color scheme of Mojave dessert and I just love how the pictures turned out and how the dress transforms it's color from one picture to another, together with the background. 

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ turquoise lace gown from BRIDAL collection & 14K gold ring bracelet


My Personal Style: Fall Ready With The Lie by JPZ Bomber Jackets For HER & HIM November 05 2019, 0 Comments

SLO:

Zakorakali smo v deseto leto blagovne znamke The Lie by JPZ in s tem prihaja veliko novosti! Dolgo ste vzpodbujali, si želeli in - mi smo vas slišali! Predstavljamo vam The Lie by JPZ moško linijo, najprej z omejeno izdajo moških bomberjev, ki se ujemajo z njenim najljubšim bomberjem.

ENG:

We have stepped into the 10th year of The Lie by JPZ, and with that comes many novelties! You have long encouraged, desired and - we listened! We are introducing The Lie by JPZ Men's Line, first with a limited edition of men's bomber jackets, that match her favorite The Lie by JPZ bomber!

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WE ARE WEARING:

THE LIE BY JPZ bomber jackets


My Personal Style: Halloween Sugar Skull Bride November 03 2019, 0 Comments

Like I wrote in the previous post, I love dressing up for Halloween and Carnival, so I use every opportunity I get! This year, we attended two Halloween parties, on 30th and 31st of October, so I got the chance to create two looks. The theme of the first one was black and for a fun twist, I decided to create a bunny sugar skull. So, for the second, I wanted a lot of color. I decided to become a Sugar Skull Bride, so The Lie by JPZ luxurious red gown and veil from our bridal collection became were perfect to create my look. I added a crown, a lot of flowers, cross earrings and a bucket bag and - I was ready to dance the night away.

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ gown from bridal collection & bucket bag


My Personal Style: BOO October 31 2019, 0 Comments

"I'll stop wearing black when they make a darker color" said Wednesday Adams and I have to say I quite agree with her. You just can't go wrong with black. And since I love dressing up for Halloween, but want to stay stylish at the same time, our The Lie by JPZ black sequined evening gown from holiday collection became the perfect choice for this year's Bunny Sugar Skull Halloween look.
Trick or treat? Happy Halloween to you all!!

XOXOXO JPZ

Photo by Tibor Golob

WEARING:

THE LIE BY JPZ sequined gown & bucket bag
J.CREW earrings


The Lie by JPZ Since 20.10.2010 October 20 2019, 0 Comments

SLO:


Drage moje! Danes, ob 20. uri in 10 minut bo minilo 9 let od lansiranja blagovne znamke The Lie by JPZ! Javljam se vam iz Amerike in pravzaprav sploh ne morem opisati z besedami, kako zelo čustvena sem ob misli na rojstni dan svojega "otroka" in na vse tiste, ki ste ali ste bili z menoj na tej izjemni poti ustvarjanja, kreativnosti in izražanja same sebe. Brez vas, vse to ne bi bilo mogoče. Brez vas, ki nosite moje kreacije, ki jih občudujete, ki me včasih celo vzpodbujate in skoraj vedno podpirate - brez vas, dragi moji, ki vas je vedno več, mi ne bi uspelo. Ja, seveda je najprej pomemben produkt. V drugi fazi, pa so pomembni The Lie by JPZ Style Maker-ji, ki dajo kreacijam življenje. Ja, največji užitek mi je , da produkti blagovne znamke The Lie by JPZ živijo na ulici.
Veliko nas je v tej naši The Lie by JPZ skupnosti. Nekaj jih je odšlo. Veliko prišlo. Nekatere(i) ostajate z menoj že 9 let. In ste nezavedno postale(i) moj navdih, moje muze. Ko ustvarjam kolekcijo, si v kreaciji predstavljam vas. Ne top modelov ali svetovnih zvez (no, tudi včasih ;)), ampak predvsem vas, drage moje in dragi moji. Naj se vam ob tej priložnosti zahvalim. In ne levam, temveč tudi moji zvesti ekipi, ki stoji v ozadju. Ne morem poimensko, ker vas je preveč in bi se v poplavi trenutnih emocij prav lahko zgodilo, da bi na koga pozabila. Ampak vem, da veste, kdo ste. HVALA VAM! In - še na mnoge modne zgodbe, ki jih bomo ustvarili skupaj.
OBOŽUJEM VAS, XOXOXOXO
Jerneja P. Zhembrovskyy Musič


ENG:


My dear! Today is passing 9 years since the launch of my brand The Lie by JPZ! I am checking in from America, and in fact I cannot even describe with words how emotional I am when I think of my "baby's" birthday and all those who are or have been with me on this extraordinary journey of magnificent creations and creativity. Without you, all this would not be possible. Without you wearing my creations and admiring them, sometimes even encouraging me and almost always supporting me - without you, my dear The Lie by JPZ family, I would not have succeeded. Yes, of course, it is product that is important in the first place. But in the second phase, however, the important are The Lie by JPZ Style Makers, who give life to the creations. Yes, my biggest pleasure is seeing The Lie by JPZ products live on the street.
There are many of us in our The Lie by JPZ community. A few have left and a lot has happened. Some of you have been with me for 9 years. And you have become, unknowingly, my inspiration, my muses. When I create a collection, I imagine you in the creations. Not top models or world's biggest stars (well, sometimes;)) but mostly you, my dear The Lie by JPZ Style Makers! Let me thank you and to my amazing team, standing in the background, for this opportunity. I cannot thank to each and every one of you separately, because there are just too many of you and in the flood of current emotions it could just happen that I would forget someone. But I know you know who you are. THANK YOU! And - to many more fashion stories that we will create together.
I LOVE YOU, XOXOXOXO 

Jerneja P. Zhembrovskyy Musič


Photo by Tibor Golob
Hair by Kristijan Skamljič - Kiki Hair


Femme Fatale 2019 October 20 2019, 0 Comments

SLO:
10 let nazaj sem postala Femme Fatale leta 2009. Letos sem na dogodku prisostovala ne le kot gostja, temveč tudi kot oblikovalka obleke za Femme Fatale nominiranko, mojo drago prelepo Natalijo Verboten, ki je tudi zmagala in postala Femme Fatale leta 2019!
Sicer pa vam predstavljam tudi tokratno preostalo ekipo The Lie by JPZ Style Maker-jev, ki so na dogodku FEMME FATALE 2019 blesteli v oblačilih in dodatkih The Lie by JPZ.
Ko ustvarjam obleke in dodatke, torej končni izgled za svoje stranke, zvezde, znanke, prijateljice, mi je pomembno, da ostanem zvesta ne le sebi, temveč tudi njim. Ujeti harmonijo mojega stila in mojega poslanstva s stilom, karakterjem in poslanstvom osebe, za katero ustvarjam. Želim, da so še vedno dostopne, glamurozni opravi navkljub.
Moja naloga je, da jim pomagam, da se počutijo še lepše, varne, da jim je udobno in lahko še bolj izrazijo to, kar v resnici so. Želim, da so samozavestne, hkrati pa se tudi zabavajo - ko ustvarjam za njih, upoštevam vse te dejavnike. Kajti taiste dejavnike upoštevam tudi, kadar ustvarjam zase. Moda in stil lahko res naredita veliko - z modo, posledicno pa s svojim stilom okolici veliko sporočate. S pravo izbiro oblačil lahko postanete, kar si želite.
ENG :
10 years ago, I became Femme Fatale Slovenia 2009. This year, I was attending it not only as a guest, but as a dress designer for Femme Fatale candidate, my dear gorgeous Natalija Verboten, who also won the nomination and became Femme Fatale 2019!
And here's this year’s The Lie by JPZ Style Maker team on FEMME FATALE 2019 red carpet event, rocking The Lie by JPZ couture & accessories.
What I truly believe in, and can be confirmed by my loyal customers, is that every woman, at least once a year, should wear a long evening gown. Why? Because she (we) deserves to. No opportunity? Create it. You are dressing up for yourself and let it be no different when it comes to glamorous evening wear.

XOXOXO JPZ

1) Wearing:
THE LIE BY JPZ white gown & black velvet bucket bag

2) NATALIJA VERBOTEN, Femme Fatale 2019, wearing:
THE LIE BY JPZ custom sheer gown with black sequins, drop earrings & gold leather bucket bag

3) REBEKA DREMELJ wearing:
THE LIE BY JPZ custom evening gown

4) NINA DONELLI wearing:
THE LIE BY JPZ blue velvet floral evening gown, matching bucket bag & drop earrings

5) SAMANTA KUNŠT wearing:
THE LIE BY JPZ black sequined evening gown, matching bucket bag & drop earrings

6) ADMIRA FURMAN wearing:
THE LIE BY JPZ black velvet evening gown, leather belt, choker & studded bucket bag

7) KRISTIJAN SKAMLJIČ wearing:
THE LIE BY JPZ black leather men's belt bag

Photo by Tibor Golob


My personal style: Conquering Hollywood In The Lie by JPZ Pink Bridal Gown October 18 2019, 0 Comments

Just checking in from the USA, where I am conquering LA in The Lie by JPZ pink lace gown from our BRIDAL collection. HOLLYWOOD sign is one of the world's most evocative symbols – a universal metaphor for ambition, success, glamour. And, therefore the perfect background for this magnificent gown.

XOXOXO JPZ

WEARING:

THE LIE BY JPZ pink lace gown from BRIDAL collection & 14K gold ring bracelet


The Lie by JPZ Real Bride Lea October 16 2019, 0 Comments

SLO:

Nobena kampanja ali top model se ne more primerjati z našimi pravimi The Lie by JPZ nevestami! The Lie by JPZ nevesta Lea je nekdo, ki je v svoji karieri kot model nosila že veliko glamuroznih oblek. Za svojo poroko je kot drugo obleko, v katero se je preoblekla po obredu, izbrala črno poročno obleko, v kateri se je ujemala tudi s svojimi družicami. Preprosto ne more biti lepše, kajne? Lea in družice so izgledale fenomenalno! Kroj obleke je idealen za Lejino popolno postavo, sestavljen iz krila, obogatenega s tilom ter 3D aplikacijami cvetličnih cvetov in čipkastega zgornjega dela z bleščicami ter kamni. Frizura in make up sta bila preprosta, piko na i je dodala rdeča šminka ter zlata krona z rdečimi kamni, ki je v celoto povezala celotni izgled.  Ta črna umetnina je resnično obleka, ob kateri ti zastane dih. Obleke družic so bile popolnoma drugačne, prilagojene na postavo in karakter vsake posameznice, povezovala pa jih je enaka čipka in krone. Dame so v oblekah resnično lahko zablestele s kančkom seksapila in obilico glamuroznosti.

ENG:

No ad campaign or top model can match our real The Lie by JPZ brides!
Our The Lie by JPZ bride Lea is someone who has seen many of the glitz and glam throughout her modelling years. She chose The Lie by JPZ black mermaid style wedding gown as her second wedding dress and with it she wanted to match her beautiful bridesmaids. It really can’t get more magical and special than that.
She looked phenomenal at it. This style was the perfect choice for Lea’s beautiful body, featuring a rich trumpet style tulle skirt with 3D florals, and the most intricate lace top beaded and bedazzled by floral appliques. She kept her hair and makeup elegant with a beautiful hair piece that tied her whole look together. This black masterpiece is truly a stunning gown! Bridesmaids’ dresses were all different, adjusted to their body type and character, yet connected with the same black lace and head pieces.
These ladies really had a hint of sexiness and a lot of glam! 

XOXOXO JPZ


The Lie by JPZ Real Bride Svetlana October 16 2019, 0 Comments

SLO:

Nobena kampanja ali top model se ne more primerjati z našimi pravimi The Lie by JPZ nevestami! Pravoslavna nevesta iz sanj. Svetlana je izgledala božansko na svoj poročni dan v The Lie by JPZ poročni obleki z retro inspirirano vlečko iz luksuzne čipke. Svetlanina in Saševa poroka je vsebovale vse moderne dejavnike sicer močno tradicionalne pravoslavne poroke. In nevesta, nič manj kot perfektna. Model obleke je poseben v svojem sproščenem lahkotnem stilu, ki ga sestavlja krilo iz šifona in čipkast zgornji del, vezen z zlato nitjo, ki se odlično ujema s pompozno tančico, na katero so ročno prišite satenaste vrtnice in rožice iz Swarovski kristalov. Celotni videz, od glave do peta, je bil čista perfekcija in je izpolnil vsa naša pričakovanja o sanjski poročni podobi.

ENG:

No ad campaign or top model can match our real The Lie by JPZ brides!
The orthodox bride of dreams! Svetlana looked absolutely stunning on her wedding day wearing The Lie by JPZ wedding gown with retro inspired veil from luxurious lace. Svetlana and Saša’s beautiful wedding featured all of urban touch goals combined with strong tradition and thus was the epitome of what a modern orthodox wedding should look like! And the bride, nothing less than perfect. The style is special in her own way, featuring flowy chiffon skirt and lace upper part with hints of blush & gold – going along perfectly with the magnificent veil, embellished with floral beads. The entire look, head to toe, was perfection and literally made all of our chic wedding dreams come true!

XOXOXO JPZ