Femme Fatale 2021 July 16 2021, 0 Comments

12 let nazaj, že daljnega leta 2009, sem postala Femme Fatale, v lastni kreaciji. To je bilo točno eno leto pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke The Lie by JPZ in nekakšna tiha napoved moje nove poti v modni industriji.

Ta medijski dogodek je resnično dovršen in vsako leto izpeljan na vrhunskem nivoju, zato se vedno znova z veseljem odzovem na povabilo organizatorjev, kot kreatorka  obleke za eno od fatalnih nominirank. Leta 2018 sem ustvarila kreacijo za igralko Gorko Berden. Leta 2019, natanko 10 let po moji osvojitvi naziva Femme Fatale, je v moji kreaciji naslov osvojila Natalija Verboten. Letos pa sem imela čast kreairati obleko za mojo drago prijateljico Natašo Godler.

Tokrat si lahko ogledate moj izgled, ki sem ga nosila na prireditvi, Natašino fatalno kreacijo ter Natalijin in Ninin izgled, pa tudi nekaj utrinkov iz prireditve. Hkrati pa si lahko ogledate tudi kreacijo, ki sem jo ustvarila zase, naslovnico in editoriale iz daljnega leta 2009, ko sem osvojila naziv. Popeljemo vas tudi v leto 2018 in 2019, z utrinki mojih fatalnih oblek, ki sem jih ustvarila za fatalke, zase ter naše Style Maker-ke.

Več in bolj podrobno o letošnji fatalni kreaciji  pa v intervjuju za revijo Avenija:

Od kod ste črpali navdih za fatalno kreacijo?

“Ravno iz Nataše same in njene strasti do svojega dela. Njena ljubezen do lepe, zdrave in sijoče kože je naravnost neverjetna. Zato je tudi prva plast obleke iz kožne mreže, posuta s perlicami, kristali in kamenčki in ravno ta prva plast predstavlja osnovo za obleko ter Natašino prepričanje in poslanstvo - da je sijoča in zdrava koža osnova za vse ostalo. Tudi za drugo plast obleke, narejeno iz trše svile, ki je omogočila skoraj že arhitekturni zgornji del obleke in v prenesenem pomenu predstavlja povezovanje in grajenje izjemnih zgodb, ki sva jih z Natašo ustvarili v preteklih 7-ih letih.” 

Kaj ste želeli pri svoji fatalni lepotici najbolj poudariti?

“Nataša ima zelo lepo postavo in lepe dolge noge, kar pomeni, da ji vse zelo lepo pristaja. Zato sem si dejansko lahko dala duška z globljim pomenom, in skozi kreacijo poudarila predvsem njeno delo, njena prepričanja in njeno poslanstvo.”

Ste fatalno lepotico poznali že prej?

“Ja, skupno poslovno sodelovanje in prijateljstvo naju veže že 7 let.”

Kako jo vidite vi, kako ste jo začutili?

“Vidim jo kot pravi navdih za ženske in ljudi nasploh. Kjub vsemu delu, je sedaj našla še eno poslanstvo - v dobrodelnosti.”

 Kaj bi želeli pri vaši kreaciji posebej izpostaviti - kaj jo dela tako unikatno? 

“Ravno navdih, ki sem ga črpala iz Nataše.”

Zakaj ste se odločili izdelati takšno kreacijo?

“Zaradi fatalne Nataše in vsega, kar ona predstavlja.”

Kakšna naj bi bila po vašem fatalna kreacija?

“Fatalna kreacija je vsaka, ki je tako tudi nošena oz. predstavljena s strani osebe, ki jo ima na sebi. Gre torej za sinergijo - obleka naredi fatalko in fatalka naredi obleko fatalno.”

XOXOXO JPZ