The Lie by JPZ SPRING/SUMMER 2022 Collection: SEE:NEMA August 08 2022, 0 Comments

SLO:

Letošnja The Lie by JPZ kolekcija za POMLAD/POLETJE 2022 je drzna! Je barvita, je seksi, je igriva in ekscentrična! Kolekcija SEE:NEMA je ustvarjena za ekscentrično žensko, žensko, ki se ne prilagaja družbenim pričakovanjem. Ženska, ki se ne boji izraziti same sebe, se ne boji biti videna ali obsojana.
Kolekcija je polna vpadljivih kosov; od neonskih dežnih plaščev, mavričnih škornjev z resicami, ki segajo, drznih torbic, vpadljivih večernih oblek, barvitih kaftanov za na plažo, do popolno drapiranih kopalk. S kolekcijo SEE:NEMA boste videti čudovito vedno in povsod, 24:7.

ENG:

This year's The Lie by JPZ SPRING/SUMMER 2022 Collection is bold! It's colorful, it's sexy, it's playfull and eccentric! SEE:NEMA collection is created for eccentric woman, a woman, who doesn't conform to societal expectations. A woman, who's not afraid to express herself and is not afraid to be seen or be judged for it.  
The collection is full of eye-catching pieces; from neon rain coats, fringed rainbow over the knee boots, statement bags, eye-catching evening dresses, colorful beach kaftans to perfectly draped swimsuits. SEE:NEMA collection makes you look fabulous everywhere, in any occasion, 24:7.

XOXOXO JPZ

Campaign shot by @tiborgolob
Lookbook shot by @fp__photo
Video directed & edited by @lukabojanc
Hair by @kikihair_slo
Make up by @secretkeymakeup
Models: Laura Škvorc, Neja Krampl Mastnak
Location: Maribox Cinema
Set design: @thelie_by_jpz_interiordesign
Print: @grafoline