The Lie by JPZ Real Bride Lea October 16 2019, 0 Comments

SLO:

Nobena kampanja ali top model se ne more primerjati z našimi pravimi The Lie by JPZ nevestami! The Lie by JPZ nevesta Lea je nekdo, ki je v svoji karieri kot model nosila že veliko glamuroznih oblek. Za svojo poroko je kot drugo obleko, v katero se je preoblekla po obredu, izbrala črno poročno obleko, v kateri se je ujemala tudi s svojimi družicami. Preprosto ne more biti lepše, kajne? Lea in družice so izgledale fenomenalno! Kroj obleke je idealen za Lejino popolno postavo, sestavljen iz krila, obogatenega s tilom ter 3D aplikacijami cvetličnih cvetov in čipkastega zgornjega dela z bleščicami ter kamni. Frizura in make up sta bila preprosta, piko na i je dodala rdeča šminka ter zlata krona z rdečimi kamni, ki je v celoto povezala celotni izgled.  Ta črna umetnina je resnično obleka, ob kateri ti zastane dih. Obleke družic so bile popolnoma drugačne, prilagojene na postavo in karakter vsake posameznice, povezovala pa jih je enaka čipka in krone. Dame so v oblekah resnično lahko zablestele s kančkom seksapila in obilico glamuroznosti.

ENG:

No ad campaign or top model can match our real The Lie by JPZ brides!
Our The Lie by JPZ bride Lea is someone who has seen many of the glitz and glam throughout her modelling years. She chose The Lie by JPZ black mermaid style wedding gown as her second wedding dress and with it she wanted to match her beautiful bridesmaids. It really can’t get more magical and special than that.
She looked phenomenal at it. This style was the perfect choice for Lea’s beautiful body, featuring a rich trumpet style tulle skirt with 3D florals, and the most intricate lace top beaded and bedazzled by floral appliques. She kept her hair and makeup elegant with a beautiful hair piece that tied her whole look together. This black masterpiece is truly a stunning gown! Bridesmaids’ dresses were all different, adjusted to their body type and character, yet connected with the same black lace and head pieces.
These ladies really had a hint of sexiness and a lot of glam! 

XOXOXO JPZ