MASTERCLASS Z JERNEJO P. ZHEMBROVSKYY November 15 2018, 3 Comments

Drage dame!
Ne zamudite enkratne priložnosti in se naučite vse o stilu in modi! Zakorakajte v Novo Leto samozavestnejše, pripravljene na nove podvige in uspehe! Naša zunanja podoba je sila pomembna. Prvi vtis, preden spregovorimo, vedno naredimo s svojim videzom, zato je ta resnično zelo pomemben, bolj, kot si lahko predstavljate! Ste od nekdaj občudovale modne ikone? Ste si to tudi želele postati, pa niste vedele, kako? Sedaj imate priložnost, da se vsega tega tudi naučite na edinstvenem MasterClassu, ki bo potekal 1.12.2018 v Ljubljani, pod vodstvom Jerneje P. Zhembrovskyy!

Zakaj MasterClass JPZ?

Ker je to eden izmed najbolj interaktivnih MasterClass-ov, kjer boš primorana v konstantno sodelovanje in spraševanje. Predvsem zato, da boš lahko ob tej enkratni priložnosti, ko imaš na voljo strokovnjaka, izrabila njegovo prisotnost in na ta način odnesla veliko informacij, ki ti bodo služile za tvoje osebno zadovoljstvo in samozavest. Ker veš, da bi rada uživala v modi in se skozi stil tudi osebno izrazila, vendar ne veš kako. Ker se zavedaš, da je v poplavi vseh in vsega, danes bolj kot kadarkoli prej pomembno, da izraziš samo sebe - na vseh področjih, tudi na stilskem - ter tako stopitš iz množice in si utreš pot do uspeha. Ker bo na koncu čas namenjen tudi za tvoja osebna vprašanja in tvoje specifične težave pri osebnem stilu.

Kaj vse boš pridobila z JPZ MasterClass-om?

Pogledale si bomo:

-kaj je moda in kaj stil

-kdaj slediti smernicam in kdaj ne

-zakaj je osebni stil tako zelo pomemben

-tipi postav in kako se obleči glede na tip postave

-poslovna moda (kodeks poslovnega oblačenja)

-kaj je to black tie, cocktail, business casual?

-kako urediš svojo garderobno omaro

-triki za lažje sestavljanje outfit-ov

-osnovni kosi vsake garderobe

-trenutni trendi

-najpogostejše težave in tabuji stilskega (ne)izražanja

decembrski glamur in kako ga izrabiti na več načinov

-kako negovati odnos s partnerjem tudi skozi stil

-kdaj prisluhniti partnerju in zakaj je to pomembno

-osebno posvetovanje z Jernejo

In za konec še: 

Ja, drage dame, po vsem tem, pa vas čaka še vrečka presenečenja s številnimi ugodnostmi in popusti pri izbranih modnih trgovinah in restavracijah. In - ker najslajše vedno pride na koncu - po MasterClassu bomo izžrebali srečno udeleženko, ki bo postala ponosna lastnica The Lie by JPZ usnjene shopper torbice! 

Zaradi vsega naštetega in še veliko več, te vabimo v prijetno družbo, kjer boš naredila največ za sebe in začela praznični december tako, kot se šika - z obdarovanjem same sebe!

Investicija v tvoj osebni stil znaša 250€.
Za zgodnje modne navdušenke pa cena znaša 200€!

MasterClass bo potekal v Ljubljani, v soboto, 1.12.2018, od 14.30 do 19.30!

Število je omejeno, prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest, na:

masterclass@jpz.si   ali na telefonski številki 030 777 731 

Kdo je Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy? 

Jerneja danes sodi med izjemne in talentirane oblikovalce ter stiliste, vendar je kot majhna deklica želela postati balerina. Rojena je v Ljubljani, baletno akademijo pa je končala v Amsterdamu, na Nizozemskem, kjer je diplomirala z odliko leta 2008. Vendar usoda je imela zanjo drugačne načrte. Jerneja je 20.10.2010 ustanovila lastno blagovno znamko The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. 

Njena popularnost kot oblikovalka je rasla skupaj z njenimi ženstvenimi, urbanimi in elegantnimi dizajni. Občudovana zaradi svojega osebnega stila in estetike, je Jerneja tudi zaželjena stilistka mnogim, zaupajo ji slovenske pevske zvezde Nuša Derenda, Rebeka Dremelj, Natalija Verboten, Helena Blagne, Vesna Zornik, pa tudi glasbenice mlajše generacije - Ines Erbus, Nina Donelli, pa še bi lahko naštevali. Njena vizija in njeni izdelki so zaželjeni tudi v tujini, med drugimi jih nosijo nizozemska filmska igralka Carolien Spoor, kanadska Playboyeva lepotica Khloe Terae ter znani influencerki, dvojčici Klaudia in Laura Badura, nazadnje pa ji je svojo podobo zaupala tudi italijanska kraljeva družina, Bourboni dveh Sicilij in tako so v njenih kreacijah blestele princese Camilla de Bourbon, Carolina de Bourbon in Chiara de Bourbon. 

Jerneja je bila tudi urednica mode in lepote pri reviji Optimistka, kjer je mesečno delila svojo kolumno ter lepotne in modne nasvete z zvestimi bralkami. Pod njeno vizijo, kot kreativna direktorica blagovne znamke The Lie by JPZ, se je asortiman  razširil v obširno ponudbo oblačil, večernih in poročnih oblek, torbic, pasov, pokrival, rokavic in nakita. Danes so njene kreacije sinonim za luksuz in zagotovo predstavljajo umetnost na področju nosljive mode. Prepoznavne po svojem zelo dodelanem in izrecnem stilu, kreacije skrbijo, da blagovna znamka ostaja močna ter iz leta v leto raste.