Femme Fatale 2019 October 20 2019, 0 Comments

SLO:
10 let nazaj sem postala Femme Fatale leta 2009. Letos sem na dogodku prisostovala ne le kot gostja, temveč tudi kot oblikovalka obleke za Femme Fatale nominiranko, mojo drago prelepo Natalijo Verboten, ki je tudi zmagala in postala Femme Fatale leta 2019!
Sicer pa vam predstavljam tudi tokratno preostalo ekipo The Lie by JPZ Style Maker-jev, ki so na dogodku FEMME FATALE 2019 blesteli v oblačilih in dodatkih The Lie by JPZ.
Ko ustvarjam obleke in dodatke, torej končni izgled za svoje stranke, zvezde, znanke, prijateljice, mi je pomembno, da ostanem zvesta ne le sebi, temveč tudi njim. Ujeti harmonijo mojega stila in mojega poslanstva s stilom, karakterjem in poslanstvom osebe, za katero ustvarjam. Želim, da so še vedno dostopne, glamurozni opravi navkljub.
Moja naloga je, da jim pomagam, da se počutijo še lepše, varne, da jim je udobno in lahko še bolj izrazijo to, kar v resnici so. Želim, da so samozavestne, hkrati pa se tudi zabavajo - ko ustvarjam za njih, upoštevam vse te dejavnike. Kajti taiste dejavnike upoštevam tudi, kadar ustvarjam zase. Moda in stil lahko res naredita veliko - z modo, posledicno pa s svojim stilom okolici veliko sporočate. S pravo izbiro oblačil lahko postanete, kar si želite.
ENG :
10 years ago, I became Femme Fatale Slovenia 2009. This year, I was attending it not only as a guest, but as a dress designer for Femme Fatale candidate, my dear gorgeous Natalija Verboten, who also won the nomination and became Femme Fatale 2019!
And here's this year’s The Lie by JPZ Style Maker team on FEMME FATALE 2019 red carpet event, rocking The Lie by JPZ couture & accessories.
What I truly believe in, and can be confirmed by my loyal customers, is that every woman, at least once a year, should wear a long evening gown. Why? Because she (we) deserves to. No opportunity? Create it. You are dressing up for yourself and let it be no different when it comes to glamorous evening wear.

XOXOXO JPZ

1) Wearing:
THE LIE BY JPZ white gown & black velvet bucket bag

2) NATALIJA VERBOTEN, Femme Fatale 2019, wearing:
THE LIE BY JPZ custom sheer gown with black sequins, drop earrings & gold leather bucket bag

3) REBEKA DREMELJ wearing:
THE LIE BY JPZ custom evening gown

4) NINA DONELLI wearing:
THE LIE BY JPZ blue velvet floral evening gown, matching bucket bag & drop earrings

5) SAMANTA KUNŠT wearing:
THE LIE BY JPZ black sequined evening gown, matching bucket bag & drop earrings

6) ADMIRA FURMAN wearing:
THE LIE BY JPZ black velvet evening gown, leather belt, choker & studded bucket bag

7) KRISTIJAN SKAMLJIČ wearing:
THE LIE BY JPZ black leather men's belt bag

Photo by Tibor Golob